Saxi ga GaiaTalent første finansiering:

– Et godt eksempel på en vinn-vinn-situasjon

Da fylkesråd for kultur, Kirsti Saxi (SV), besøkte Kulturfabrikken på Sortland lørdag, sørget hun for å gi GaiaTalent sin første finansiering.

Via link fra Bø fikk Kirsti Saxi snakke med Emil Pedersen, en av de fem digitale talentene, som jobbet med å programmere spillet til utstillingen «Vår kamp». Edvard Michailoff Pettersen (andre fra venstre) er museumsmedarbeider og en av to som har skrevet teksten til spillet.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Nyheter

– Siden jeg som fylkesråd har noen midler jeg kan dele ut, ønsker jeg å gi GaiaTalent 100.000 kroner slik at dere nå kan gå i gang. Dette er en veldig god case på hvordan man kan jobbe for å få unge som har falt utenfor inn i arbeid, sa fylkesråden.