Dette er årets 1. klassinger

Skolestart er en stor dag for mange, spesielt for alle som har sin aller første skoledag. Her er årets 1. klassebilder fra Vesterålen.
Nyheter

Årets førsteklassinger ved Jennestad Montessoriskole: Madeleine (fra venstre), Finn, Felix, Håkon og Alva. Kontaktlærer Renata.  


Klasse 1A ved Lamarka skole består dette skoleåret av: Timo, Fredrik, Andreas, Peder, Edvin, Noah, Melena, Tilje-Emilie, Mathea, Anna-Sofia, Benjamin, Magnus, Liam, Marelius, Oda, Agnes, Erica, Malin, Tilde-Mari. Kontaktlærer: Vanja Holand Hjellbakk.   Foto: Innsendt/Lamarka skole


Ruth Wibeke Holm og August Nordeng er sammen med Carmen, Leonora, Markus, Emrik, Emmy, Edvard, Bjørnar, Sivert og Emmelie.  Foto: Innsendt/Alsvåg skole


Bleik montessoriskole, 1. klasse 2021-2022: Øverst fra venstre: Sara Isabella Kristiansen, Vilmer Hilstad, Mathilde Pettersen, Joel Strøm, Eirik Sveen Schønfeldt. Nederst fra venstre: Hedda Marie Kjenstad, Odin Svaleng Dahl, Cornelia Haldorsen.  Foto: innsednt/Bleik montessoriskole


Demyd er eneste eleven i 1. klasse ved Holmstad skole.   Foto: Innsendt/Holmstad skole


Klasse 1A ved Myre skole: Lærer Grethe Holm og pedagogisk medarbeider Sunhild Kvernø. Elever i tilfeldig rekkefølge: Nikolas, Une, Amalie, Andrea, Aria, Ndayishimiye, Oline ,Eliot, Mayyar, Hiyabal( ikke til stede da bildet ble tatt), William, Aron, Simon, Johanne.  


Klasse 1B ved Myre skole: Lærer Hege Kristiansen og pedagogisk medarbeider Evelyn Fredriksen. Elever i tilfeldig rekkefølge: Oliver, Crina-Nicole, Omelia, Amalie, Eirik, Mali, Lilly, Roland, Karoline, Samanta, Veronika. 


På Strand skole er det 10 førsteklassinger: Matheo, Kevin, Brage, Erling, Dennis, Vetle, Helle, Matheo Leander, Ingrid og David. Kontaktlærer er Torstein Amundsen   Foto: Innsendt/Strand skole


1. trinn ved Åse montessoriskole 2021-2022: Foran fra venstre: Titas Kazakevicius, Noah Kristiansen Fra venstre: Johanna Larsen, Aurora Jørgensen (stående), Jørgen R. Høyning, Matheo Spjelkavik (stående), Marco Bekkelund  Foto: Innsendt/Åse montessoriskole


1. klasse ved Maurnes skole dette skoleåret. Elevene er i tilfeldig rekkefølge: Sarah, Johannes, Mia, Mie, Aurora, Ludvik, Lukas, Iver-Mathias, Tuva og Gabriel. Lærer er Guro Bakke Hansen  Foto: Innsendt/Maurnes skole


1. trinn ved Andenes Skole: Bak fra venstre: Esey Biniam Nega, Oda Marie Steffensen Andersen, Miriam Bekkelund Nordmo, Solveig Grimstad, Ludvik Teigen Andersen, Silvia Mirelle, Marcus Joramo Lunde, Pilip Leander Jacobsen, Hermela Lebasi Mewal og Khalid Walid Ali Younes. Foran fra venstre: Patrick Holte-Karlsen, Aron Ludvig Fodstad, Tomine Stave Sørensen, Arya Depalas Bekkelund, Liam Fagerli, Thilia Pettersen, Leon Mikkelborg, Felix Jensen, Ylva Larsen og Rimas Zuhair Delbane.  


1. klasse ved Risøyhamn skole: Elena Karoliussen Solheim, Petra Johanne Johansen, Osvaldas Dagis, Arish Uzair Mughal, Lucas Johan Fredriksen