Elev avla positiv hurtigtest

En elev ved niende trinn ved Myre skole har avlagt positiv hurtigtest på covid-19.
Nyheter

Det opplyser Øksnes kommune i en pressemelding.

I meldingen opplyser ordfører John Danielsen at testen ble foretatt mandag 23. august. Smitten kan også relateres til tidligere utbrudd i kommunen.

– Elever og ansatte tilknyttet 9. trinnet er satt i karantene, i påvente av testing onsdag 25. aug. Myre skole settes til gult nivå, og iverksetter tiltak utfra dette, opplyser ordføreren i pressemeldingen.

Ordføreren forteller i meldingen at det vil komme mer informasjon fortløpende. Meldingen fra Danielsen og Øksnes kommune er imidlertid helt klar: Elever, deres familier og ansatte ved Myre skole må være spesielt oppmerksom på symptomer de neste dagene og ha lav terskel for å teste seg. De bes også om å begrense nærkontaktene de neste dagene.