Abid Raja om Hurtigrutemuseet:

– Dette viser hva som bor i mennesker når vi vil noe

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) ble synlig imponert da ordene 60.000 og dugnadstimer ble nevnt under omvisningen på Hurtigrutemuseet. – Det er fantastisk overveldende, sier Raja om besøket inne i det nye signalbygget på Stokmarknes og i Vesterålen.

Imponert: Enhetsleder Lina Vibe viste kultur- og likestillingsministeren rundt i museet. - Helt fantastisk og dette er et bygg som vil stå i generasjoner, sier en imponert Abid Raja.  Foto: Per Eivind Knudsen

Nyheter

Fordi han sier seg enig i enhetsleder Lina Vibe sin kommentar om at viktigheten av å få på plass både vernebygget over MS Finnmarken og det nye hurtigrutemuseet handler om ta vare på historien til kysten for dagens og kommende generasjoner.