Utdanningsbesøk for Frp

– Har aldri skjønt noe av dette før

– Jeg har aldri skjønt noe av dette før, men dere har gitt meg mye god informasjon, sier stortingsrepresentant Jon Helgheim (Frp) etter besøket på Nordlaks mandag formiddag.

Mannskapsmangel: Håvard Welde (sittende) er en av drøye 600 ansatte ved Nordlaks. Politikerne fra Frp fikk klar beskjed om at dersom det skal satses på å få ungdom til utdanne seg innenfor bransjen og flytte til eller tilbake til nord, må rammebetingelsene endres.  Foto: Per Eivind Knudsen

Nyheter

Besøket var ifølge leder i Hadsel Frp, Anne-Ma Cameron, en utdanningsrunde for Helgheim. Det slik at politikerne som sitter på Stortinget skal forstå hva kystnæring er, hvilke rammer de jobber med og hvordan ei sterk kystnæring har synergieffekter som kommer andre bedrifter til gode.