Fikk ikke alle prøvesvar søndag

Sortland kommune venter fortsatt på prøvesvar fra helga.
Nyheter

Det opplyser kommuneoverlege i Sortland, Mette Røkenes, i en pressemelding.

Hun forteller at det ikke er meldt om noen nye positive prøver søndag. Men at det fortsatt ventes på noen prøvesvar fra prøver som er tatt i løpet av helga. Testkapasiteten på sykehusene er presset, ifølge Røkenes, noe som medfører at resultatene lar vente på seg.

– Forventer noen positive til denne uken, men håper selvfølgelig på ingen. Mange har meldt seg til test og det er veldig flott. Vi er avhengige av at innbyggerne tester seg slik at vi klarer fange opp smitten, forklarer Røkenes.

Hun ber også om at alle over 18 år som ikke har fått vaksine, melde seg til vaksinering via kommunens nettsider.

– Vi i Sortland skal stå han av, men vi må støtte hverandre og stå sammen oppløpssiden av denne pandemien, uttaler hun.