– Pasienter sendes hjem alle døgnets tider. Vi krever ny avtale med Nordlandssykehuset

John Danielsen og flere politikere i Vesterålen har fått nok av at pasienter sendes hjem fra Nordlandssykehuset til alle døgnets tider, uten at kommunene har ressurser til å motta pasientene. Helseforetaket kjenner seg ikke igjen i framstillingen.

Øksnes-ordfører John Danielsen (Sp).  Foto: Tommy Hansen

Nyheter

Øksnes-ordfører John Danielsen (Sp) er engasjert og frustrert når han snakker med VOL. Danielsen er blant dem som ønsker en ny, felles regional avtale om varsling av utskriving av pasienter fra Nordlandssykehuset. Danielsen forteller at Nordlandssykehuset så langt har satt seg på bakbeina med tanke på å få en avtale som Danielsen beskriver som mer forsvarlig, både for pasientene og ansatte innenfor pleie og omsorg i kommunene.