Vesterålskraft: – Nå har vi litt dårlig tid

Den 31. oktober går fristen ut for oppkjøpsbudene fra Lofotkraft og Tromskraft på Vesterålskraft. – Nå har vi litt dårlig tid, sier styreleder Ronald Steen i Vesterålskraft, som onsdag fikk en ny budgiver i fanget.

Administrerende direktør Halvard Pettersen og styreleder Ronald Steen i Vesterålskraft har litt dårlig tid etter at en ny interessent ønsker å kjøpe selskapet som eies av Bø kommune, Sortland kommune og Øksnes kommune.  Foto: Tommy Hansen

Nyheter

Onsdag vedtok styret i Nordkraft at de ville være med på galeien, etter at eierne i Vesterålskraft skal ta stilling til de to tidligere budene. Og nå må eierne av Vesterålskraft, kommunene Sortland, Øksnes og Bø, ta stilling til å de skal selge til ett av de to tidligere budgiverne, og om de også skal se nærmere på budet fra den nye aktøren, Nordkraft.