Sp vil omgjøre Andøya flystasjon:

Mener andre Andøy-prosjekter ikke står i fare

Med Senterpartiet i regjeringskontorene etter høstens valg, kan Andøya bli stående igjen som den store vinneren. Men da må Arbeiderpartiet endre holdning til nedleggelsen av Andøya flystasjon.

Offentlige penger: Andøya-prosjektene står ikke i fare med omgjøring av nedleggingsvedtaket om Andøya flystasjon, mener Senterpartiets stortingsrepresentant Willfred Nordlund, som også er stortingskandidat ved høstens valg.  Foto: Per Eivind Knudsen

Nyheter

Senterpartiet kan få økt makt på Stortinget etter et regjeringsskifte etter høstens stortingsvalg. Målet er å få gjennomslag for videreføring av Andøya flystasjon. En slik utvikling sitter langt inne hos Arbeiderpartiet, som de i så fall må få med seg i en slik beslutning. Forutsatt at det blir flertall for dette på Stortinget.