Fergereparasjon skaper problemer. Bonde urolig for dyrehelsa

Etter at MS Hanøy ble tatt ut av trafikk over Hadselfjorden, har bonden Leif Haakon Ellingsen fortsatt ikke fått besøk av slaktebilen.

MS Hanøy er tatt ut av trafikk på grunn av feil på giret. I mellomtiden skal de bilfrie ferga MS Mårøy betjene sambandet til småstedene i Hadselfjorden. MS Hanøy vil tidligst være tilbake i normal drift den 22. september. 

Nyheter

MS Mårøy ble satt inn som erstatning for MS Hanøy i begynnelsen av september. Årsaken var at sistnevnt måtte til verftet for reparasjoner. Erstatningsferga MS Mårøy tar imidlertid ikke biler om bord. Protester fra bonden og innbyggere på Brottøya resulterte i at MS Kjerringøy skal kjøre biler til Brottøya, men fortsatt skaper det utfordringer for bonde Leif Haakon Ellingsen på Brottøya.