– Det er nå det gjelder

Torsdag gjennomføres det andre folkemøte om plassering av ny Sortland barneskole og hall i Sortland. Arkitektene skal presentere sine tanker så langt i prosessen, men er avhengige av at innbyggerne stiller opp og kommer med innspill.

– Det at noen dyktige fagfolk kommer utenifra og ser situasjonen og mulighetene med nye øyne, kombinert med lokale innspill underveis, kan gi gode og realistiske forslag til fremtidige løsninger, sier Kristine Røiri, kommunearkitekt i Sortland kommune. Her er hun sammen med Rita Johnsen, kommunedirektør i Sortland kommune.  Foto: Arkivfoto/Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Nyheter

– De to arkitektteamene består av svært dyktige arkitekter, med lang erfaring innenfor hall og skolebygg og ikke minst i forhold til stedsutvikling, så jeg gleder meg veldig til å se deres analyser og forslag, sier Kristine Røiri, kommunearkitekt i Sortland kommune.