Skal gi gratis ferietilbud

Det er ikke alle som har mulighet til å dra på høstferie.

Røde kors.  Foto: Berit Roald / NTB

Nyheter

Nordland Røde Kors melder i en pressemelding at de vil tilby et gratis ferietilbud til barn og barnefamilier i høstferien.

Prosjektet Ferie for alle er beregnet for dem som ikke har mulighet til å dra noe sted i høstferien. Ifølge pressemeldingen er det så mange som 111.000 barn i Norge som vokser opp i lavinntektsfamilier, som utgjør 11.3 prosent av alle barn i Norge. Det er disse gruppene Røde Kors nå vil nå ut til.

Ifølge nettsidene til Røde Kors er det fire steder som nå står klare til å ta imot barn og unge fra fylket i forbindelse med prosjektet. De som søker, må ha minst et barn som er i alderen 6-13 år, melder organisasjonen.

Søknadsfristen er satt til 23. september. Ifølge nettsidene til Røde Kors, må de som ønsker å være med, først henvende seg til sitt lokale NAV-kontor.