Tre avganger fra Vesterålen med koronasmittede om bord

Flyavganger fra Vesterålen hadde koronasmittede om bord.
Nyheter

Det er Folkehelseinstituttet som melder om dette på sine nettsider.

Det er snakk om tre avganger mellom Bodø og Tromsø, som alle har være mellomlandet i Vesterålen i løpet av den siste uken som har hatt personer med koronasmitte om bord, to fra Andenes og en fra Skagen/Stokmarknes.

17. september var det to avganger fra Andenes som det i ettertid har kommet frem har hatt med en eller flere passasjerer som har vært smittet av covid-19/korona. Det er WF 874, fra Bodø, via Andenes og til Tromsø. Den tok av fra Bodø 14.55 og landet i Tromsø 16.30. Underveis var avgangen altså nede på Andenes.

Samme dag er det en annen avgang, fra Tromsø, via Andenes til Bodø med Widerøe (WF869) som også i ettertid har blitt kjent har hatt koronasmittede personer om bord. Avgangen tok av fra Tromsø 11.20, fløya via Andenes og landet i Bodø 12.05.

Den siste avgangen var WF 854 fra Bodø, via Stokmarknes, til Tromsø. Avgangen tok av 14.25 og landet i Tromsø 16.25 torsdag 16. september.