Skoleledelsen ser helst at elevene ikke er på skolen denne dagen

Skoleelevene fra Sortland videregående skole (vgs) kan friste med et dagsverk for 450 kroner. Eller kanskje en lunsjkonsert kan friste for samme beløp?

Trenger noen hjelp til å feie gulv, eller annet forefallende arbeid? Eller trenger en bedrift nye koster for en dag? Det er noe OD-komiteen ved Sortland vgs lurer på. Julia Johannessen Pedersen, Noah Elias Eriksen og Thea Nilsen frir nå til næringslivet med tanke på å kunne rekruttere skoleelever til bedrifter i området i forbindelse med OD 5. november.   Foto: Vidar Lorentsen

Nyheter

5. november er det klart for den årlige dugnaden videregående-elever i hele landet er med på, Operasjon dagsverk (OD). Nå er elevene fra Sortland vgs på jakt etter arbeidsplasser til OD-dagen. I år er det skolebarn i Sør-Afrika som er mottaker av pengene fra dugnaden til elevene fra Sortland og resten av landet.