Får dobbelt så mange grasrotkroner som nummer to

403 lag og foreninger i Vesterålen har nylig fått en ny dose penger fra Grasrotandelen. Laget som får mest, har til nå fått dobbelt så mye som nummer to på listen.

Trenger flere frivillige: Leder i Dyrebeskyttelsen Lofoten og Vesterålen, Marita Johannessen, sier det har vært en liten nedgang i antall dyr som har blitt hentet inn så langt i år. - Men vi har null ledig kapasitet i fosterhjemmene for katter, og vet det er mange kattunger og voksne som er hjemløse vi ikke kan ta inn, sier hun.  Foto: Per Eivind Knudsen

Nyheter

Det er Dyrebeskyttelsen i Lofoten og Vesterålen som fortsatt troner på grasrottoppen i Vesterålen. Foreningen har adresse i Andøy. Deretter følger åtte idrettslag på listen, før Stiftelsen Norsk hurtigrutemuseum kaprer tiendeplassen.