Stortingspolitikere vil møte Vesterålens politiske råd

De nye stortingsrepresentantene fra Vesterålen ønsker så snart som mulig å få til et møte med Vesterålen interkommunale politiske råd.

De fire stortingsrepresentantene fra Vesterålen ønsker å møte Vesterålen interkommunale råd så snart som mulilg. Øverst fra venstre: Aina Nilsen, ordfører i Hadsel (Sp), Hugo Jacobsen, ordfører i Lødingen (Ap) og John Danielsen, ordfører i Øksnes (Sp). Nederst fra venstre: Sture Pedersen, ordfører i Bø (H), Knut Nordmo, ordfører i Andøy (Sp) og Karl-Erling Nordlund, ordfører i Sortland (Sp).  Foto: Idar Ovesen/Kristine Lindebø/Tommy Hansen/Arkiv/Tone M. Sørensen/Rune Kr. Ellingsen

Nyheter

Det opplyser stortingspolitiker Wilfred Nordlund (Sp) fra Sortland, som i høst startet sin andre periode på Stortinget. Han opplyser til VOL at det neppe blir noe møte denne uka, men håper på et møte tidligst neste uke.