Parkeringsregulering i Sortland sentrum:

Vil trolig få en avgjørelse før jul

Saken om parkeringsregulering og trafikksikkerhet i Sortland sentrum ble i forrige kommunestyremøte sendt tilbake til kommunedirektøren. Gitt at alt går etter planen skal den opp igjen om drøye to uker.

Mens administrasjonen i Sortland har foreslått en times gratis parkering langs gatene, har formannskapet vedtatt at man skal kunne stå parkert tre timer gratis før man må betale parkering. Hva politikerne til slutt lander på vil bli klart i midten av november.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Nyheter

Bakgrunnen for at saken ble sendt tilbake til kommunedirektøren var at Eldrerådet ikke var hørt i saken. I vedtaket fra kommunestyret står det at også at Rådet for personer med funksjonsnedsettelser ikke var hørt. Kristine Røiri, kommunearkitekt i Sortland, opplyser til VOL de hadde hatt møte med dem i forkant av kommunestyret.