Snart er de klare for filmfest

Denne gjengen har virkelig noe å se frem til. Det har også vesterålingene som er glade i film.

Dina Görler Hesten og Marcus Bergli skal være konferansierer under Laterna Magicas store galla. Sammen med resten av gjengen bak, bandet Posing Woods og bibliotekar Marianne Hansen Bakerste rad: Aslak Randers-Pherson (scenemester) Veronica Evensen (Sortland Kulturskole) Synnøve Haugen (Ungdomskonsulent Kulturfabrikken) Torgeir Steinsland ( DKS) Helene Ramsli Singdahlsen ( Sortland Bibliotek) Iso Porvic ( Sceneinstruktøren) Hanne Fredheim (Vesterålen Filmklubb) er de klare til en uke med filmfest i Vesterålen.  

Nyheter

Det er bare halvannen uke til filmfrelste vesterålinger kan hvile øynene på programmet til den 30. utgaven av filmfestivalen Laterna Magica. En uke til ende skal filmen stå i høysetet, før programmet fortsetter med kunstutstilling.