– Har store forventninger til at politikerne bevilger penger

I snart tre år har Maurnesbassenget stått uten vann. FAU ved skolen er bekymret for barnas svømmeferdigheter og ber om at politikerne prioriterer å få åpnet bassenget igjen.

– Uansett om det kommer et nytt basseng på Sortland trenger man noe som kan avlaste frem til det skjer, men også når det kommer. Hvis ikke går det utover alle barna, sier Kahrine Lønskog. Her er hun og Harald Jobsen sammen med elevene fra 3. til 7. klasse ved Maurnes skole.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Nyheter

VOL møter avtroppende FAU-leder ved skolen, Kathrine Lønskog, og ny leder, Harald Jobsen, i bassengfløyen på Maurnes. Bassenget er tomt for vann og har vært stengt siden 2018. Årsaken til dette er blant annet at det ved befaring av ventilasjonsanlegget ble avdekket feil.