Badetilbudet i fare – akutt manko på badevakter

En avtale med Sortland Svømmeklubb redder badetilbud på kveldene for Sortlands befolkning to dager i uken, men fra nyttår er også badetilbudet på de to dagene i fare.

I verste kan du risikere å møte stengt dør hver kveld om ikke Sortland kommune får på plass nye badevakter til kveldstilbudet i bading og svømming i Sortland svømmehall. Karl Espen Aas, enhetsleder eiendom, og HR-rådgiver i Sortland kommune, Marit Bergh, håper den andre utlysningsprosessen skal gi resultater i form av kvalifiserte søkere.  

Nyheter

Det offentlige badetilbudet i Sortland svømmehall har vært populært, men på grunn av manko på på badevakter har kun to av tre (fire, politikerne har vedtatt å holde åpent også lørdager) dager i uken i bruk. Tilbudet om offentlig bading skal opprinnelig være åpent mandager, onsdager og fredager, men enn så lenge er det kun mandager og onsdager som publikum har kunnet bruke bassenget.