Fornøyde over at de kan åpne kranene igjen

Kvitnes-høvding Halvar Ellingsen venter med gjenåpning av Kvitnes til første helga i februar, men åpner på Sortland førstkommende tirsdag. – Da åpner vi med skjenking, sier Ellingsen om Lille Kvitnes, på Smia på Sortland.

Venter med åpning Halvar Ellingsen vil avvente med gjenåpning av Kvitnes gård til februar. - Men vi åpner Lille Kvitnes på Sortland til uka, med skjenking, sier han om lettelsen i skjenkestoppen som torsdag ble presentert av regjeringen. 

Nyheter

Ifølge Ellingsen tok han en beslutning allerede tidlig i januar at gjenåpningen av Kvitnes gård ville utsettes. Kombinasjonen boostervaksinering av de ansatte, og at gjestene må få tid til å planlegge besøk og booke gjorde at han ville vente med å ønske velkommen inn til restauranten. Samtidig setter han pris på at det nå åpnes for skjenking igjen, selv om det vil ta en stund før det serveres på Kvitnes.