Nordlaks håper å unngå omfattende permitteringer

Nordlaks håper i det lengste de skal unngå omfattende permitteringer, men ifølge kommunikasjonssjef Lars Fredrik Martinussen kan det bli nettopp det hvis behandlingen av den andre søknadsrunden om mattillatelser trekker ut i tid. Men noen permitteringer blir det, sier Martinussen.

Kommunikasjonssjef i Nordlaks: Lars Fredrik Martinussen sier selskapet håper å få behandlet den andre søknaden om konvertering av mattillatelser raskt, slik at de kan unngå permitteringer av de ansatte. Foreløpig vil han ikke si noe om antallet ansatte som i verste fall kan bli permittert.  Foto: Idar Ovesen

Nyheter

Ifølge Martinussen er det egentlig for tidlig å si det blir omfattende permitteringer. Selskapet er i dialog med Fiskeridirektoratet for å forhåpentligvis få lov til å konvertere mattillatelsene slik de ønsker.