KrF-topp i bobil til Vesterålen

Kristelig Folkepartis nestleder Dagrun Eriksen kommer på vesterålsbesøk i bobil.

BOBIL Kristelig Folkepartis Dagrun Eriksen kommer på besøk til Vesterålen i sin nyinnkjøpte bobil.  Foto: Innsendt foto

Andøy

Det er valg i år, og for noen gjelder det å bli kjent i et helt nytt fylke.

Fra Vest-Agder

Eriksen, som er fra Kristiansand, har vært innvalgt til Stortinget i to perioder, fra 2001 til 2005 og fra 2009 til 2013. Begge gangene fra Vest-Agder. Hun har også vært vararepresentant til Stortinget.

I 2013 ble hun imidlertid vraket fra førsteplassen på KrFs liste i Agder-fylket. Til valget i 2017 er hun igjen å finne øverst på valglista, men denne gangen i Nordland.

Bobil

Nå skal hun gjøre seg kjent i fylket. Det ser ut til at hun vil gjøre det påen grundig måte. Hun har nemlig kjøpt seg bobil og skal nå kjøre rundt i Nordland. Mandag kommer hun til Sortland, mens hun tirsdag besøker Andøy. Onsdag drar hun tilbake til Sortland igjen.

– Mitt mål er å møte vanlige folk, lokale politikere og næringsliv for å høre både om de muligheter som finnes i Vesterålen, men også om de utfordringer som er. Nordland er mulighetenes fylke, sier Eriksen i en pressemelding fra Nordland KrF.