Inviterer til omstillingsmøte

– Tre viktige timer

Tirsdag kveld inviterer Andøy kommune næringslivet i Andøy til omstillingsmøte. – Det blir tre viktige timer, sier næringssjef Brita Erlandsen.

VIKTIG Tirsdag kveld inviterer Andøy kommune til omstillingsmøte i Oksebåsen. – Det blir tre viktige timer for næringslivet i Andøy, sier næringssjef Brita Erlandsen.  Foto: Bjørn Inge Karlsen

Andøy

På sine nettsider kaller Andøy kommune møtet for det «viktigste næringslivsmøtet i Andøy noen sinne».

– Vi skal presentere statusen for omstillingsarbeidet og så vil Innovasjon Norge si noe om mulighetene man har for bruk av omstillingsmidler, sier Erlandsen.

Gruppearbeid

Bodø-firmaet Essensi er leid inn for å lage en strategisk utviklingsanalyse for Andøy kommune. Denne blir en del av omstillingssøknaden som skal sendes senest 7. april i år.

– Essensi skal lede et gruppearbeid der deltakerne kan komme med innspill til omstillingsarbeidet. Vi ønsker blant annet synspunkter på hvilke vekstområder vi skal satse på, sier Erlandsen.

Møter bedrifter

Erlandsen sier at denne uken skal brukes til arbeidet med utviklingsanalysen.

– Onsdag, torsdag og fredag har vi booket intervjuer med små og store bedrifter i Andøy. 23. mars skal alle de vi intervjuer møtes til en felles workshop, sier Erlandsen.

Møtet skjer tirsdag kveld i auditoriet til Romskipet Aurora i Oksebåsen.