Ordføreren hedret ungdommene i Getém Points UB

– Vi er veldig stolte av dere

Torsdag var det kake og blomster ved Andøy videregående skole, da ordfører og næringssjef troppet opp for å hedre årets entreprenørskapslærer i Nordland og hennes flinke elever, som skal til NM.

Ordfører Jonni Helge Solsvik og næringssjef Brita Erlandsen spanderte kake på flinke elever og lærer.

MARKERING: Ordfører Jonni Helge Solsvik og næringssjef Brita Erlandsen hadde med både kake og blomster til jentene i Getém points UB og Årets entreprenørskapslærer i Nordland, Kirsti Elvan. – Dere gjorde jo nesten rent bord, sa en imponert ordfører.  Foto: Tony Gulla Sivertsen

Andøy

– Det er veldig artig at det vi gjør blir satt pris på, og som ordføreren sier at det vi gjør har betydning for næringslivet i Andøy kommune. Det er vi som er fremtiden, så vi synes det er artig å få litt anerkjennelse for det vi har prestert, sier daglig leder i Getém Points UB, Vibeke Elvan.


Andøy- og sortlandselever vant priser:

Ble beste sosiale entreprenør

Elevbedriften Get`em Points UB er tatt ut til å representere Nordland i NM for elevbedrifter.

 

3. og 4. mai skal hun og de andre jentene i bedriften til NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm.

Der er nivået veldig høyt, så vi satser mest på å nyte opplevelsen og se de andre flinke bedriftene. Det kommer til å bli en opplevelse for livet.


Jentene i Get'em Points:

– Har fått tilbake for innsatsen

– Vi har fått tilbake for innsatsen gjennom hele skoleåret, sier jentene bak ungdomsbedriften Get'em Points ved Andøy videregående skole.

 

Ungdomsarbeid er viktig

Ordfører Jonni Helge Solsvik og næringssjef Brita Erlandsen var tydelig stolte over prestasjonene under fylkesmessa, da de troppet opp på Andøy videregående torsdag formiddag.


Årets entreprenørskapslærer:

– En fantastisk lærer

– Kirsti er en helt fantastisk lærer, sier Sandra Strøm i elevbedriften Get'em Points.

 

– Ungdomsarbeid skal være et av områdene vi skal fokusere på i den omstillingsprosessen vi skal i gang med fremover, sier Solsvik