Invitererer til kretsmesterskap i skyting

Neste helg arrangeres det kretsmesterskap i vinterfeltskyting på Dverberg.
Andøy

Arrangører er  Dverberg skytterlag og Andenes skytterlag.  Hovedtyngden av skytterne skal i aksjon søndag, men det er også mye aktivitet lørdag, inkludert innledende skyting på grovfelten.

Søndag blir det innledende skyting både på finfelt (100m) for de yngste og de eldste, og på grovfelten for seniorer.

Utdeling av premier

Søndag går finalene i de yngste og de eldste klassene av stabelen, og samlet for klasse 2, V55 og 3-5. Stevnet blir avsluttet med utdeling av premier, medaljer og trofeer. 

All skyting vil foregå i terrenget ved Dverberg skytterlag sin skytebane på Dverberg, og påmelding, resultatservice, kafé og premieutdeling vil være på skytterhuset.

- Blant de største favorittene i klasse 3-5 finner vi fjorårets mester, Anders Kruhaug (Bjerkvik) og Tom Marius Gjertsen Kalvik (Trondenes). Også flere andre utenbygds skyttere har nok håp om å få med seg tittelen hjem. Fra Vesterålen er vel Torfinn Johnsen (Bø) den største favoritten, etter meget solid skyting i de tre stevnene han har deltatt på i Vesterålen, heter det i en pressemelding.

Flere vinnerkandidater

I pressemeldingen står det også å lese at Vesterålen har flere gode kandidater i de yngste klassene. Blant disse er Martin Henriksen (Bø), som stiller i klasse Rekrutt, og Henning Bakkejord, også han fra Bø.

Sistnevnte stiller i klasse Eldre rekrutt. Det finnes også potensielle vinnerkandidater blant de godt voksne. Blant dem er Eilif Andersen (Sortland) i klassen Veteran 73, som ifølge pressemeldingen, bør være en god kandidat til tittelen.

Kretsmesterskap i vinterfeltskyting for Midtre krets (tidligere kalt NNM Midtre krets) går på omgang blant de fire samlagene Lofoten, Vesterålen, Ofoten og Troms. Det er i år Vesterålen skyttersamlag som har stevnet.