Resultatet har forbedret seg kraftig fra 2015 til 2016. Et underskudd på 1,5 millioner kroner er snudd til et overskudd på 1,3 millioner kroner. Oppkjøpet av Grønnbuene på Andenes gjør at også omsetningen har økt, fra 7,4 millioner kroner i 2015 til 15 millioner kroner i 2016.

Investerer stort - tror på vekst Norlandia Hotel Group investerer målrettet innen reiselivet, og har i disse dager flere prosjekter gående parallellt. – Godt team

Adolfsen sier at det flere årsaker til resultatforbedringen.

– Vi har totalrenovert Andrikken, både fasade, rommene og det tekniske. Vi har tatt bort Viking fra hotelldriften, og vi har fått på plass en god ledelse ved hotellet og et bra team som jobber sammen med henne. I tillegg er det mer aktivitet om vinteren enn det har vært før, sier Adolfsen.

Han legger til at snart er også Lankanholmen og Havhusene på Bleik renovert.

Hotellene i Andøy: Stor vekst i Andøy – Om vinteren har vi amerikanere her. Det skjer ikke om sommeren, sier Stig Raymond Jensen ved Hotel Marena. – Vurderer utbygging

Det som er en større nyhet, er at man vurderer å bygge om og bygge ut Andrikken.

– Vi ser nå på om vi skal bygge om andreetasjen i Andrikken, der det før var restaurant, og lage 24 til 25 nye hotellrom der. Da skal vi bygge nytt på bakkenivå for kurs- og konferanse og utvide lobbyområdet, sier Adolfsen.