Laget folkefest i hagen

Det var helt fullt i hagen til Veita under folkefesten for Gulskolen. Både store og små ville være med å støtte den gamle skolen.

Det var folkefest for den gamle skolen på Andenes.

Andøy

Det var både salg av vafler, kaffe, sukkerspinn og flere artister som hadde opptreden. Både de lokale heltene Pan og Hellflower hadde flere sanger. Sistnevne i en noe uvant og akustisk variant, men like god som vanlig. Både Mia Eliassen, Pernille og Eira stile også med musikk.

Drillende klovner

Også klovnene Pripp og Propp viste sine skøyerstreker. De to drillende klovnene falt i god smak hos både store og små, som alle lo godt gjennom hele showet, mens de spise sukkerspinn som sunniva Schaug solgte. Med både sang, akrobater og drillstav viste de hvilket show de kan tilby i bursdagsfester eller andre anledninger.

Sprukken krukke

Loddboka var helt utsolgt, og det var fornøyde vinnere som kunne dra der i fra med yogatime, kunst, såpe fra Alveland, fotoshoot, surfetime og kunst. Det var også satt fram ei krukke der man frivillige kunne betale inn penger til støtte for Gulskolen. Den hadde nærmest sprukket.

Godt fornøyd

Initativtaker for det hele, Mariell, var svært fornøyd med kvelden.
Det var mye bra musikk, mange folk, og flere som viste sin interesse for saken. Jeg er veldig fornøyd med det hele, sier hun.