Andværing tar med seg single på tur

– Har tatt helt av i sommer

– Jeg ble singel selv og synes det var kjipt at alle andre dro på påsketur. Derfor startet jeg dette, sier andværingen Lisbeth Solheim. I sommer har hun tatt med seg 200 single og aleneforeldre på tur.

SINGELTURER – Det har tatt helt av i sommer, sier andværingen Lisbeth Solheim som i sommer har tatt med seg 200 single og aleneforeldre med barn på tur til Bulgaria. Her er hun i bassenget i Sozopol.  Foto: Innsendt

Andøy

– Dette er ikke en sjekkeklubb, men en reiseklubb for godt voksne som vil møte nye folk og utvide nettverket sitt. Men til å begynne var det nok mange som trodde at dette var litt på kanten og et opplegg for litt desperate mennesker. Men det er det ikke. Jeg arrangerer også turer for aleneforeldre som kan ta med seg barna på ferie, sier Lisbeth.