Friske innslag på stafett i Folkehelseuka

44 sprekinger stilte på 11 stafettlag i folkehelseuka i Andøy onsdag formiddag.

11 lag stilte i årets stafett på Andenes stadion

Andøy

Flere av bedriftene benyttet sjansen til å markere seg spesielt. Flykteknisk fra Andøya flystasjon svirret rundt med propeller som Orionofly med det kjente slagordet «Vi gjer oss ikke». NAV Andøy stilte med S på brystet som superkvinner. Rådhuslaget kalte seg «Team valg» med prosenttall på brystet som illustrerte valgresultatet på de enkelte partier. Stafetten gikk ut på tradisjonell 4 x 100 meter rundt Andenes stadion. Se videoglimt fra ulike lag, fra løpet, premieutdelingen til vinneren Andøya Space Center med Andøy flystasjon på andre plass og Voksenopplæringa på tredje. Flyteknisk vant sjarmfaktormedaljene. Tilslutt uttrykker folkehelsekoordinator Katja Larsen tilfredshet med oppslutningen av årets stafett som ble avviklet for andre gang på rad.