Vil ha ny giv i Kiilgården – kan en venneforening være veien å gå?

– Vi har havnet i et vakuum

Yngve Larsen i styret for Kiilgården-stiftelsen sier det jobbes med å få ny giv i driften av den staselige væreierboligen på Andenes. – Det blir snart innkalt til et nytt møte i denne forbindelse, sier han.

INNSPILL: – Vi i styret ønsker å få konkrete innspill til tiltak som kan blåse nytt liv i Kiilgården, og tror kanskje dannelsen av en venneforening for Kiilgården er en mulighet for å omsette engasjement til innsats når det gjelder både drift og vedlikehold. Senere i år satser vi på å invitere til et åpent møte, sier Yngve Larsen.  Foto: Alf Ragnar Olsen

Andøy

Signalbygget vest på Værrbakken har stått der i over hundre år – og har vært alt fra væreierbolig til gjestgiveri, kontorer og selskapslokale.