Ole Johan Lillebuen er toppdommer, og AILs «guleste» spiller:

– Jeg gir meg som toppdommer nå

Etter 114 kamper som linjemann i eliteserien, gir AIL-dommeren Ole Johan Lillebuen seg på øverste nivå.

GIR SEG:: Ole Johan Lillebuen gir opp karrieren som toppdommer. Foto: Geir Bjøn Nilsen  Foto: Geir Bjorn Nilsen

I begynnelsen fikk jeg flest kort for «kjeftbruk», men de siste årene har jeg fått flest gule og for taklinger.– I begynnelsen fikk jeg flest kort for «kjeftbruk», men de siste årene har jeg fått flest gule og for taklinger.

Ole Johan Lillebuen, «nypensjonert toppdommer», nå «bare» fotballspiller.
Andøy

– Tidsbruken og geografien er forklaringen, sier Lillebuen til Andøyposten og VOL. Det er ikke lett å kombinere et liv som toppdommer med familielivet. Han har en liten baby på syv måneder, en ny jobb og er litt lei og umotivert. Derfor har Norges Fotballforbund fått beskjed om at han ikke er med neste år.