Robert berget av bilbeltet:

– Bruk belte i bussen!

Robert Golinski (16) har erfart på kroppen hvor avgjørende det er med bilbeltebruk i buss, for å komme fra ei ulykke uten skader. Han ble hengende i lufta etter beltet da bussen veltet på Stave.

VELTET: Robert Golinski sier ulykken viser hvor viktig det er å bruke bilbelte for å komme uskadd fra en trafikkulykke. Foto: Innsendt 

Andøy

I et innlegg i sosiale media minner Robert Golinski om viktigheten av å bruke bilbelte i buss. Forrige fredag morgen tok fallvind en av bussene til Boreal, som på Stave havnet i grøfta, der den veltet. Golinski skriver dette på Facebook: «Anbefaler alle å bruke bussbelte. Det kan faktisk redde deres liv og andre sitt. Æ satt i denne bussen da den tippa. Eneste som fikk meg til å ikke slå meg hardt, var bussbelte! Og utrolig stor takk til bussjåføren som ba oss på bussen om å ta på beltet.»