Andrikken Hotell ble Thon Hotell Andrikken 1. januar:

Hotelldirektør: – Gleder meg til utviklingen av hotellet

Andrikken Hotell ble 1. januar en del av Thon Hotels etter 40 år som frittstående hotell hotell.

Roger Adolfsen som eier hotellet sammen med broren Kristian Adolfsen omkranser Olav Thon. Pressefoto 

Andøy

Hotellet på Andenes ble en del av Thon Hotels-familien 1. januar 2018 og har fått navnet Thon Hotel Andrikken. Hotelleierne og direktøren gleder seg over det nye samarbeidet.


Andrikken blir Thon-hotell

Thon Hotels har inngått et samarbeid med Norlandia Hotel Group, som blant annet eier Andrikken Hotel på Andenes, og får fem nye franchisehoteller inn i kjeden.– Vi er stolte og glade for at vi får dette samarbeidet med Thon Hotels. Vi var enige om at dersom vi skulle bli et franchise-hotell så skulle det være Thon Hotels. Vi har hatt et godt forhold til Olav Thon Gruppen gjennom mange år og ser frem til de mulighetene Thon Hotels-kjeden kan gi hotellet fremover, sier Roger Adolfsen som eier hotellet sammen med broren Kristian Adolfsen i ei pressemelding.


Totalrenovering

– Alle rommene våre ble nylig totalrenovert og har fantastiske nordlysbilder tatt av en lokal fotograf her på Andøya. Frokostsalen skal også renoveres og få et nytt preg. Jeg gleder meg til utviklingen av hotellet, både i henhold til service og nye markeder vi kommer inn på, sier hotelldirektør Ingela Heintz.

Velkommen

Thon Hotel Andrikken ligger i Storgaten og har 44 rom og konferansekapasitet for opptil 100 personer.


Finfine tall for turistsommeren i Andøy

Reiselivsnæringa i Andøy går godt. Hvalsafari AS kunne satt rekord i sommer, men hadde perioder med landligge på grunn av været. Også hotellene har hatt en god sesong, og beretter om godt besøk også utover høsten. 

 

– Vi ønsker Thon Hotel Andrikken på Andøya velkommen inn i Thon Hotels. Hotellet ligger på Andenes og rett utenfor hotelldøren kan gjester oppleve noen av de vakreste naturopplevelsene i Norge. Vi er glade for å kunne tilby våre gjester et hotell i den nordligste delen av Vesterålen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.