Storbandaften med skolekorpset og Gaute og David fra Idol:

– Det blir full trøkk

Når Andenes skolekorps i mars inviterer til sin årlige cabaret i mars, er det med Gaute Ormåsen og David Pedersen med seg på scenen.

Andenes skolekorps. (Arkivfoto) 

Andøy

Årets cabaret, som går av stabelen 11. mars, har fått tittel «Fly me to the moon» og vil ha storbandmusikk som tema. Det melder skolekorpset i en pressemelding torsdag.

Med seg på scenen får de celebre gjester i Gaute Ormåsen og David Pedersen, som kom på andre- og tredjeplass i den aller første Idol-sesongen.

– En telefonsamtale til David Pedersen, som kommer fra Andenes, satte det hele i gang. David tente på ideen, og kontaktet Gaute Ormåsen. Etter to dager var det klart at begge likte opplegget, og gjerne ville komme til Andenes, forteller dirigent Egil Sakariassen i pressemeldingen.

Både korpset, Pedersen og Ormåsen er godt i gang med forberedelsene til konserten. Korpset omgrupperes for anledningen til fullt storband, og de vil ha med seg Anders Eriksen på gitar, Mikael Stoltze på el-bass, Einar Berg-Olsen på tangenter og Sebastian Laupstad på slagverk. Dirigent er Sakariassen, mens Vibeke Kind Eid er instruktør.

– På scenen vil selvfølgelig også skolekorpsets drilltropp være. Deres drillprogram er spesialkoreografert for å visualisere musikken. For å sikre god kvalitet på lyd og lys har korpset gjort avtale med henholdsvis Rune Solvang og Thomas Seines. Begge har gjort store investeringer for å levere et godt produkt, forteller de i pressemeldingen.

– Vi lover at det blir full trøkk, sier Kind Eid og Sakariassen og forteller at billetter kan kjøpes både på nett og ved inngangen.