Andværing sjef i Polar Quality

Robert Johansen (34) fra Andøya er ansatt som ny direktør i eksportselskapet Polar Quality i Bodø. -Det var en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg, sier han.

Robert Johansen har lang erfaring i å jobbe med fisk. Nå er han ansatt som toppsjef i eksportselskapet Polar Quality. Foto: Iselin Øverbø, Våganavisa 

Andøy

Dette melder Polar Quality i ei pressemelding.

Johanson har blant annet fem år som kvalitetssjef i Salmar bak seg. Nå er han daglig leder i Hopen Fisk i Kabelvåg.

– Dette er kanskje en av Nord-Norges mest spennende jobber. Utviklingen går fort framover og jeg liker å jobbe med fisk. Har faktisk gjort det hele livet og helt siden jeg var liten gutt og skar torsketunger på kaia, sier Johansen som er fornøyd med å ha fått jobben i Salten Aqua-gruppens salgsledd.

– Også Salten Aqua går svært spennende tider i møte, sier Johansen.


Fornøyd

– Som styreleder i Polar Quality er jeg svært fornøyd med å kunne fortelle at vi denne uken har ansatt Robert Johansen (34) fra Andøya som ny administrerende direktør i Polar Quality, sier administrerende direktør Geir Wenberg i Salten Aqua og fortsetter:

– Det var veldig mange sterke og kvalifiserte kandidater som søkte på stillingen.  Vi har hatt en intens, spennende og profesjonell prosess med de mest aktuelle søkerne i løpet av januar før vi landet på Robert som vi har sterk tro på er rett mann for å bidra til å utvikle selskapet.

Robert Johansen starter senest 1. mai.