NRK lørdag:

Er Risøyhhamn-elevene landets smarteste?

Sammen med resten av Norges 32 smarteste 10. klasse-lag er munnen deres lukket med syv segl. Vi må vente til lørdag 21. april med å finne ut om Risøyhamn skole er i klassequiz-finalen 12. mai.

smarte: Programleder Selda Ekiz er imponert over hvor smarte fra venstre David Ra, Johanne Klausen og Robert Sollie egentlig er. Lørdag får du se hva de presterte i semifinalen i klassequiz på NRK1 i beste sendetid. foto: NRK 

Andøy

I hele forrige uke befant David Ra, Johanne Klausen, Robert Sollie og vara Annabel Folden seg i NRK TV sine lokaler på Marienlyst i Oslo. De dyktige ungdommene som vant fylkesfinalen på NRK-Nordland i mars, stilte i TV-opptaket til semifinalen forrige tirsdag. I TV-verden er mye på opptak. Før kvartetten kom hjem til Andøy fredag kveld, måtte de avlegge et taushetsløfte. Ingen får greie på hvordan det gikk med dem i semifinalen som vises på NRK1 i beste sendetid lørdag kveld. Dersom de da har kommet videre, må de være tilsvarende tause om finaleresultatet til den er gått på TV lørdag 12. mai. David Ra sier til Andøyposten at det ikke er noen problemer med å holde tett.