AIL så nær, så nær

AIL viste at de kunne, men det holdt ikke til mål. 1-2 til FK Landsås ble sluttresultatet tross tidvis imponerende innsats fra AIL.

Vladan Vidanovic setter ballen inn i hjørnet til FK Landsås, og enn så lenge beholder AIL initiativet.   Foto: Tord Viken

Andøy

Mange andværinger trosset blåsten for å overvære det som skulle bli AILs comeback på hjemmebane etter to tap så langt i 4. divisjon.

– Denne kampen handler om å vise at vi fortjener å være der vi er nå, uttrykte trener for AIL Tom Stenvoll i forkant av kampen.    

Etter et innledende hardkjør fra Landsås som hittil har vunnet to kamper i serien, maktet AIL å snu kampen og innbytter Vladan Vidanovic scoret tretten minutter inn i kampen. Etter det hadde AIL lenge initiativet og presset på med raske kontringer.

Men Landsås grep sjansen mot slutten av første omgang og utlignet. Etter pausen gikk det bare fem minutter før Landsås igjen scoret. Tross mange gode kontringer og flere målsjanser, lyktes det ikke for AIL å vinne duellene i andre omgang, og Landsås kunne konstatere seier seks minutter på overtid.     

Neste kamp for AIL går 12. mai mot Mjølner fra Narvik.