Innovasjon Norge deltar

Vil ha næringslivet i Andøy til å mingle

Onsdag inviteres næringslivet i Andøy til minglekveld på Dverberg. Og har du en god idé, kan du få eget møte med Innovasjon Norge. Andøy næringsforening lokker med gratis transport til minglekvelden.

MINGLEKVELD Birger Elverum i Andøy Næringsforening inviterer næringslivet i Andøy til minglekvedl på Dverberg onsdag.  Foto: Lars Benjaminsen

Andøy

– Det er vanlig at næringsforeninger inviterer medlemmer og næringslivet til uformelle minglekvelder der medlemmer får mer tid til å møte og snakke med hverandre, uten at det er for mange presentasjoner og foredrag, sier Birger Elverum i Andøy næringsforening.

Han har nå invitert næringslivet i Andøy til minglekveld hos Havnehuset på Dverberg onsdag. Han lokker også med gratis transport til Dverberg.

– Det blir ordnet med en eller flere minibusser slik at det blir effektiv transport fra hele kommunen, sier Elverum.

Du trenger ikke å være medlem av Andøy næringsforening for å delta onsdag.

– Det er ikke et krav om å være medlem eller drive en bedrift. Det holder at man er interessert i næringsliv og utvikling, sier Elverum.

Andøy seed kapital

VOL har tidligere meldt at flere store næringsaktører i Andøy har gått sammen om å starte Andøy seed kapital AS, som skal være et investeringsselskap.


Andøy seed kapital AS:

Har etablert investeringsselskap i Andøy

Seks kjente næringsaktører i Andøy har nå gått sammen for å starte Andøy seed kapital AS. – Selskapet skal bidra med kapital til investeringer, sier Kolbjørn Adolfsen.

 

Dette vil man få mer informasjon om onsdag. Også næringssjef Brita Erlandsen stiller for å informere om næringsarbeidet i Andøy.

Hurtigmøte

Innovasjon Norge stiller med seniorrådgiver Maiken Johnsen og rådgiver Daniel Nordqvist. De kan man også treffe på tomannshånd.

– Innovasjon Norge kommer for å være med på dette minglekveld-møtet. Vi har ordnet det slik at de blir her i to dager for å få sjansen til å treffe våre medlemsbedrifter, slik at de kan få snakket med Innovasjon Norge separat om sine planer og få gode råd om hvilke prosjekter Innovasjon Norge kan støtte og og eventuelt hvilke andre organisasjoner man kan få støtte fra. Selv om de har sine spesialområder, er det fullt mulig å ta opp alle typer av prosjekt, sier Elverum.

Han sier at det er mulig å treffe de to fra Innovasjon Norge på dagtid onsdag og torsdag, men at det beste er å møte dem i løpet av minglekvelden onsdag.

– Det mest effektive er å bestille et hurtigmøte under minglekvelden. De som ønsker det, kan ta kontakt med meg, sier Elverum.