Bruker Samskap-penger til å utvikle Arctic Aloha

Arctic Aloha blir større.

Andværingen Anders Stave som er lege ved Andenes legekontor har med seg surfeinteressen fra mange år tilbake, helt fra den spede begynnelse i Vikan på Andenes til varmere bølger i Costa Rica. Foto: Innsendt 

Andøy

Andøya Arctic Aloha har fått midler fra Samskap til å utvikle og rendyke det konseptet de har i dag. Andøya Arctic Aloha omtaler seg som verdens nordligste surf- og snowresort. De er lokalisert på Åkenes på vestsiden av Andøya. Siden oppstarten i mars 2017 har de tilbudt kurs i surfing, teambuilding for bedrifter og vennegjenger, samt fjellturer og utleie av hytter. Nå vil de utvikle seg, melder SAMSKAP i ei pressemelding.

Surfing i Andøy. Foto: Privat 

 

Fra Costa Rica til Andøy

Andværingen Anders Stave som er lege ved Andenes legekontor har med seg surfeinteressen fra mange år tilbake, helt fra den spede begynnelse i Vikan på Andenes til varmere bølger i Costa Rica. Med seg på laget har han Andreas Lucas Wold som er også er andværing og surfeentusiast.

Selskapet har ifølge pressemeldingen et mål et om å bevare naturen på sjø og land, med fokus på marin forsøpling. Andøya Aloha har i dag et tilbud om sufing og har et behov for å tilby opplevelser de dagene det ikke er nok bølger. De ønsker med dette å utvikle bedriften, kunne tilby flere opplevelser og legge til rettefor å ansette flere.

SAMSKAP ser potensialet til Andøys strender og surfing. Foto: Privat 

 

Ser potensialet

Andøy Reiseliv har kjørt et prosjekt der de har sett på muligheter og utviklingspotensial for Andøy som reisemål.

– Hovedmålet er å utvikle Andøy til et ledende, helårlig og bærekraftig reisemål. I forlengelsen av dette er det viktig og helt nødvendig og at det etableres nye opplevelsestilbud, både i form av nyetableringer og at eksisterenede bedrifter utvikler sine tilbud, heter de fra Brita Erlandsen Næringssjef og programleder SAMSKAP.

– Vi har tro på at dette vil komplettere allerede ekstisterende tilbud samtidig som det er både nytt og unikt i Vesterålen og i Andøy, avslutter hun.