Solsvik gir seg etter fem perioder som ordfører:

Matz Abrahamsen er partiets nye ordførerkandidat

– Han er absolutt den beste kandidaten i partiet, og han er motivert til å gjøre en jobb, sier sittende høyreordfører Jonni Helge Solsvik.

Matz Abrahamsen er Andøy Høyres ordførerkandidat ved kommunevalget høsten 2019. Her er han på talerstolen under mandagens kommunestyremøte i Andøy.  Foto: Tord Viken

Andøy

Etter at Solsvik varslet om at dette var hans siste periode som ordfører i Andøya, etter å ha sittet i stolen sammenhengende siden 1999, har mange lurt på hvem Høyre ville satse på.


Slik ser Abrahamsen for seg jobben som Høyres mann i Andøy

Matz Abrahamsen er Høyres ordførerkandidat foran neste høsts kommunevalg. Se hva han mener om den kommende oppgaven.

 

I forkant av pressemøte med forsvarsminister Frank Bakke-Jensen på Andøya Space Center, ble partiets kommunestyrerepresentant, Matz Abrahamsen presentert som den Andøy Høyre vil satse på i fremtiden.


Jonni Solsvik gir seg om to år

Når denne ordførerperioden går ut, takker Jonni Solsvik (H) for seg i ordførerstolen.

 

- I den tiden Andøy kommune er i, så trenger vi en ambisiøs kandidat. Matz har et bredt nettverk, og har gjort en god jobb for partiet og Andøy kommune, sier Solsvik. Han understreker at skal Andøy Høyre ha ambisjoner om å gjøre et godt valg i kommunevalget neste høst, så må de han gode kandidater på listen.

- Nytt friskt blod er viktig, og derfor er jeg veldig glad for at Matz har takket ja til å være ordførerkandidat, sier Solsvik.