Se musikkvideoen til Nikoline og Victoria

«Different Kinds of Stars» er klare med sin første musikkvideo.

Robbery musikkvideo

Andøy

«Different Kinds of Stars» oppstod da Nikoline Spjelkavik (Andøy) og Victoria Røising (Fredrikstad) skulle lage sin avgangsforestilling ved Akademi for Scenekunst i Fredrikstad i 2016. De to som egentlig studerte til å bli skuespillere var etter tre år på scenekunstutdannelse lei av teater og med det ble «Different Kinds of Stars» til - en forestilling omtalt som alt fra opera og musikal, til rein og skjær Punk.

I «bandet» spiller Ulf Knudsen fra Betong Hysteria og Sister Rain gitar, Henry Solstrand bass og Johanna Holt Kleive trommer.

8. juli gir de ut Robbery, den første singelen. I tillegg slippes musikkvideoen, som de har laget sammen med filmskaper Catharina Wandrup. Catharina ble uteksaminert fra Den Norske Filmskolen i 2016, samme året som Nikoline og Victoria var ferdige med studiene og startet sitt teaterkompani «Lost and Found Productions». I tillegg har de samarbeidet med 11 unge mennesker som er med som skuespillere i videoen. Den kan du nå se i videovinduet over.


Singelslipp for Nikoline og Victoria med «Different Kinds of Stars»

Bandet som bare later som om de er et band slipper sin første singel med tilhørende video 8. juli.  

 

Musikkvideo

Musikkvideoen ble spilt inn i Harstad under Festspillene, og er av den spenstige sorten.

– Vi kan røpe at halvnakne rotter, barn med neseblod og pistol, påtente bamser, og nedtagging av biler blir å se. Harstad sentrum forvandles til et dystopisk univers hvor oustidere og rebeller regjerer.  

– Hele konseptet bak Different Kinds of Stars er ungdom. Uavhengig av alder tror vi ungdom handler om åpenhet og vilje til endring både personlig og i verden. I bandet er vi 18-59 år gamle, men 100% Peter Pan, sier Nikoline.