Navnet har blitt gjort kjent med samtykke fra familien, skriver politiet i en pressemelding.

Mikalsen vokste opp på Andenes, men har bodde lenge utenfor kommunen. Nærmeste slektninger bor ikke i Andøy lengre, men hun har flere andre slektninger som fortsatt bor i kommunen. Kvinnen ble funnet tirsdag ettermiddag et lite stykke nedover Skienselva etter omfattende søk med dykkere og miniubåt

Politiet sa lørdag morgen at kvinnen skal ha vært i båten med en mann i 50-årene. Han forsøkte å finne kvinnen etter hun forlot båten. Da han ikke fant henne, tok han kontakt med politiet. Kvinnen skal ha falt i vannet i forbindelse med at hun skulle gå i land i den indre delen av havnebassenget i Skien sentrum.

– Kvinnen var i en båt som lå ved utestedet «Lekteren», som er en lekter som ligger i Skienselva. Det er mye strøm i elva, og det ble ikke gjort funn etter at et stort område ble avsøkt. Det ble blant annet brukt dykkere fra Røde Kors og brannvesenet, sa operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud til VOL søndag formiddag. Kvinnen ble antatt omkommet etter letingen lørdag.

Politiet gjorde tekniske undersøkelser i båten lørdag, men friga denne ut på ettermiddagen etter at sporsikringen var avsluttet.

– Det er foreløpig ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, men på dette stadiet holder vi alle muligheter åpne, sa politiet til VOL lørdag ettermiddag.

Mikalsen etterlater seg tre barn. Hun har også to søsken. Ingen av disse bor i Andøy.