Klart hjemmetap for Andenes mot Svolvær

Det ble klart tap for Andenes i hjemmekampen mot Svolvær.

Kommentar fra AIL-trener Tom Stenvoll

Andøy

Tony Gulla Sivertsen fulgte kampen for VOL. Her er hans forkortede kamprapport:

4. minutt, skåring! 0-1 Tommy Monsen netter for Svolvær.

De første 30 minutten spiller lagene jevnt. Begge kommer til sjanser, og viser at de ønsker å skåre, men det er for lite «trøkk» i avslutningene.

36. minutt, skåring: 1-1 Kristian Mikal Spjelkavik netter for Andenes.

42. minutt: mål! 1-2. Tommy Monsen skårer på straffe, som ble idømt på grunn av dytting i feltet. Det meldes fra Andenes stadion at avgjørelsen var av det tvilsomme slaget.

Det er pause i kampen.

Kampen er i gang.

57. minutt, mål! 1-3 Kim Kristensen netter for Svolvær.

69. minutt, mål!: 1-4 Tommy Monsen noterer seg for dagens tredje skåring.

Kampen er ferdig.

Etter kampen konstaterte AIL-trener Tom Stenvoll at laget hans tapte fortjent. AIL er i en vanskelig situasjon, og trenger poeng desperat.

– I første omgang er vi spillemessig best. Svolvær scorer på en kontring og en straffe, men vi produserer masse sjanser, sa Stenvoll etter kampen.

– 2.omg starter på verst tenkelige måte. Enkel baklengs, og da blir det tøft. Vi gjør dumme og dårligere valg og er egentlig ikke særlig farlig etter dette (bortsett fra en heading i tverrligger). Svolvær scorer på enda et mål etter et enkelt balltap fra oss.

– Vi taper etter nok en gang å være spillemessig fullt på høyde. Desverre vinner man ikke kamper med store personlige feil og konsentrasjonssvikt bakover i banen. Vi får det tøft for å berge oss i fjerde div, men fremtiden er veldig lys i klubben vår med alle de unge som etterhvert kommer opp, sa Stenvoll.