Inviterer til fotballfest på Andenes

AILs herrelag har hatt det tøft i serien og introduksjonen til 4. divisjonsfotballen ser ut til å bli et kortvarig eventyr. Men det legger faktisk ingen stor demper på ledelsen i AIL ved leder Tove Wensel Norvoll.

Tove Wensell Norvoll gleder seg til lørdagens fotballfest på Andenes. Tord Viken 

Andøy

– Jeg og ledelsen gleder oss stort til lørdag, det blir folkefest, sier en sprudlende glad Tove Wensel Norvoll til VOL. 

– Vi inviterer alle i Andøy og Vesterålen til turne i aldersgrupper fra 6 til 12 år. I tillegg blir det ungdomskamp og seriekamp, alt på en og samme lørdag, forteller Wensell Norvoll med iver i stemmen.

Inngang vil være gratis for alle og særlig barnefamilier oppfordres til å komme å heie på de unge som spiller. AIL vil ha åpen kantine, så det vil være mulig å få seg både godt av vått, varmt og tørt i løpet av den innholdsrike dagen. 

– En slik dag er viktig for oss, fordi da får vi møte folk, se masse god fotball og vise frem at det gror godt i AIL, sier Wensell Norvoll. Hun håper også at flere nye og innvandrere tar turen denne dagen for slik å bli kjent med klubblivet og fotballmiljøet på Andenes og i Vesterålen. Selv om rekrutteringen er veldig god for AIL så etterlyser hun flere jenter til jentefotballen som også er i vekst.    

Selvfølgelig er hun ikke uberørt av at det har vært en tøff start for AIL i 4. Divisjon, men ser likevel ikke mørkt på fremtiden.

– Vi har fått en god og viktig erfaring som vi vil ta med oss neste gang vi rykker opp, og vi har mange unge lovende spiller i stallen vår nå som jeg har stor tro på, sier hun selvsikkert mens solen stråler på Andenes.

VOL meldte i saken i går at trener Tom Stenvoll slutter som trener hos AIL. Dette stemmer ikke. Han fortsetter som trener hos AIL og beholder sitt engasjement, men går ut av den sportslige ledelsen fordi han i tillegg har tatt på seg oppgaven som kretsansvarlig trenerutvikler i Hålogaland Fotballkrets.