Ble frastjålet eksklusivt 50.000-kroners trekkspill på musikkfestival. Kamerat opprettet spleisgruppe:

Nå har Frode fått nytt trekkspill i rekordfart

For snart to uker siden opplevde musiker Frode Sand, fra Bleik, at trekkspillet hans ble stjålet under Lofoten Countryfestival.

Frode Sand

Andøy

Han har fortsatt ikke fått tilbake det stjålne trekkspillet, som sannsynligvis befinner seg et sted i Øst-Europa, men et nytt trekkspill har han likevel fått. I etterkant av tyveriet, opprettet nemlig hans gode venn og musikerkollega, Arnfinn Johansen, en såkalt spleisgruppe.


Andværing ble frastjålet trekkspillet sitt på festival, under merkelige omstendigheter

– Jeg har aldri hørt om et trekkspilltyveri tidligere

Sist helg fikk andværingen Frode Sand, fra Bleik, frastjålet sitt elektroniske trekkspill under Lofoten CountryFestival. Sand regner ikke med å se trekkspillet igjen, men beskriver saken som merkelig.

 

Formålet var å samle inn tilstrekkelig med penger for at Sand kunne handle seg nytt trekkspill, som måtte være av samme type som det han hadde. Det tok ikke mange dager før spleisen ble fullbyrdet. Musikanten fikk tak i det han var ute etter, selv om det var noe rimeligere enn originalen og ble kjøpt fra et svært uventet sted.

Se Frode Sand, for anledningen i en svært sprudlende innpakning, fortelle historien om hva som skjedde i kjølvannet av det frekke trekkspilltyveriet.