Politiet vil ha tips om voldshendelse utenfor butikk

En person skal ha angrepet en annen bakfra utenfor Bunnpris I Storgata på Andenes natt til lørdag.
Andøy

I forbindelse med voldshandlingen, ønsker politiet tips. Hendelsen skal ha funnet sted i tidsrommet 02.30 til 03.00 natt til lørdag.

– En person ble utsatt for vold. Vedkommende skal ha blitt angrepet bakfra av en annen person. Vi har snakket med fornærmede som ikke har så mye informasjon om hendelsen, men tror at det kan være snakk om at det var unge personer som sto bak. Fornæmede har også opplyst om at handlingen virket til å være umotivert og at det ikke var noen konflikt i forkant, forteller operasjonsleder ved Nordland Politidistrikt, Mads Bernhoft.

Politiet ber personer som mener at de har relevante opplysninger i saken, om å ringe 02800.