Bel Chorus tok Vesterålen med storm:

Så taket lettet på Dverberg kirke

For 17. gang var de populære julestemningskoristene fra Harstad på Vesterålsturne. De er populære som aldri før.

Skapte julemagi for 17. år på rad

Andøy

Fredag var de i Myre kirke, lørdag kirkene på Sortland og Hadsel, for så å avslutte på Dverberg søndag kveld. Sistnevne hadde besøk av storsjarmørene fra Harstad for første gang i sitt 175. jubilemsår.

Bel Chorus-leder Bjarne Glad uttrykte glede over å komme inn i eventyrlandet for 17. gang. Han minnet om gleden av adventstiden med nærhet og omsorg og oppfordret alle til å finne frem desemberbarnet i seg.

Dirigent og spilloppmaker Dag Erik Enoksen ledet sine 27 mann gjennom 22 storslagne nummer å komme i julestemning av. Det var ikke lov å klappe underveis, men Enoksen delte ut gule kort til folk som ikke klarte å holde hendne i ro flere ganger. Trøsten var at det var det ingen andre publikum som hadde klart heller.

Koristene visste å overraske publikum med stadig nye arrangementer og fysiske omplasseringer på podiet og rundt omkring i kirken.

Klikk på videoen for å få høyepunktene.