Tråkker til med investering til 400.000 kroner

En massiv innsats, fra både næringsliv og privatpersoner, har resultert i både ny tråkkemaskin og ATV med sporlegger på Bleik.

Tråkkemaskinen: Den nye tråkkemaskinen til Høkens skigruppe er betydelig større enn den gamle. Tre tonn tyngre trykk når løypetraseen skal lages og flere muligheter til å veksle mellom dobbeltspor og skøytetrasé, er bare noen av fordelene. – Størrelsen gjorde at vi både måtte heve taksperrene og sette inn ny og større port i garasjen, forteller Glenn Nilsen og Sigve Jacobsen. De legger til at garasjen til nyinvesteringen, samt skihytta, nå også er blitt sikret med innbruddsalarm. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Andøy

– Vi valgte å selge den gamle tråkkemaskinen til Røa idrettslag i Oslo for 50.000 kroner, og hadde kun en snøscooter til å kjøre løyper med hele vinteren i fjor, forteller løypemesterne Glenn Nilsen og Sigve Jacobsen.