Inviterer til skitur på Andøya

Turlederne Geir M. Klæboe, Bjørg Nina Markussen og Svein Nilssen, i Vesterålen Turlag, inviterer til skitur i et vakkert turområde på Andøya førstkommende søndag. Kobbedalen har stått på turlagets program tidligere, og nå er denne perlen med igjen.

Den sørvendte Kobbedalen er mål for søndagens skitur på Andøya.   Foto: Harald Ravn

Andøy

Turen starter ved avkjørselen til Kobbedalen, drøyt én kilometer vest for Bjørnskinn kirke. Det er mulighet for parkering like etter avkjørselen, lover turlederne.

– Derfra går vi på skogsveien langs østsida av dalen forbi Storhaugen og opp til Nedre Kobbedalsvatnet. Det vil bli mulighet for bål/grilling ved vatnet, så de som ønsker det kan ta med mat til å lage på bålet. Turen tar 3-4 timer, inkludert gode pauser, heter det i en pressemelding fra turlaget.